De ICT specialist die meedenkt in concrete oplossingen
Toegewijd aan het creren van veilige en stabiele netwerken
Kennis is er om te delen

Veeam backup

Veeam is d moderne back-up oplossing speciaal gemaakt voor virtuele omgevingen. Werken met Veeam staat garant voor een krachtige, gebruiksvriendelijke en voordelige gebruikservaring. De back-up en beschikbaarheidsoplossing van Veeam is snel, flexibel en betrouwbaar. Het herstellen van gevirtualiseerde applicaties en gegevens, back-up en replicatie van Virutele Machines (VMs) worden allemaal in Veeam ondergebracht.Back-up en beschikbaarheid met Veeam

Veeam staat onder ander bekend om de snelle Recovery Time and Point Objectives (RTPO). Deze snelle RTPO ligt onder de 15 minuten voor alle applicaties en gegevens.

Veeam Partner

Is Veeam beter dan oudere back-up oplossingen?

Door ESG is er een onderzoek gedaan waaruit blijkt dat Veeam de beschikbaarheid duidelijk verhoogt. Een aantal voorbeelden van interessante resultaten zijn:
- 96% van de keren dat er met Veeam een herstel wordt uitgevoerd valt dit binnen de RTO SLAs, bij andere back-up oplossingen is dit 78%.
- 83% van de klanten die zijn overstapt naar Veeam hebben meer vertrouwen in de huidige back-up dan voorheen.
- 71% van de gebruikers geeft aan dat de monitoring- en rapportagetools van Veeam het risicobewustzijn heeft verbeterd ten opzichte van voordat zij klant werden.
*Bron: ESG Customer Insights Research, februari 2014


Veeam backup


Partner van Veeam

!Bien ICT is official partner van Veeam. Wij staan volledig achter deze back-up oplossing en hebben ervaring met het implementeren en veel kennis over het gebruik van Veeam. Ben je opzoek naar een moderne back-up oplossing? Probeer dan de Demo van Veeam om te kijken of het voor jouw bedrijf geschikt is. Wij helpen je graag wanneer je wilt starten met de demo versie van Veam. Mocht je vragen hebben voordat je aan de demo wilt beginnen, mag je ook altijd contact opnemen met ons. Wij helpen je graag op weg naar de moderne back-up oplossing.

Veeam Pro Partner